Jász Residence

Projekt bemutatása

Az általunk épített lakópark a modern városi élethez igazodó építészeti stílust képviselve kínál magas minőséget, értékállóságot és kiváló befektetési lehetőséget egyaránt.

A projekt bemutatása

A 109 lakásos épület ( A+B épület ) tudatos tervezés eredménye, ahol figyelembe vettük a vevői igényeket, mint például a jó elosztás, élhető méretű lakások és a hozzájuk tartozó, nagy méretű, napfényben úszó teraszok, a földszinti lakásoknál saját kertrészek. Lehetőség van teremgarázs beállók illetve saját tárolók megvásárlására is (nem kötelező).
A társasház vasbeton monolit szerkezetű lesz, 30 cm-es Porotherm téglából álló külső kitöltőfalakkal és 15 cm-es dryvit szigeteléssel. A lakásokat 30 cm-es Szilka tégla fal választja el. A mai kor követelményeinek megfelelő, környezettudatos és gazdaságos, „okos” fűtési / hűtési rendszer kerül kiépítésre. Ez a hőszivattyú által működtetett hálózat biztosítja, hogy a mennyezeti hűtés-fűtés, a legkevesebb energiafelhasználással a legoptimálisabb hőfokot érje el, így otthonunk nem csak szép, de tudatos is lesz. Minden lakás egyedi hőmennyiség mérővel, vízórával, illetve elektromos mérőórával felszerelt. A nyílászárók megfelelnek a kor követelményeinek, hő, illetve -hangszigeteléssel is rendelkeznek. A redőny tok előkészítést kialakítjuk. A vételár garantálja a magas minőségű burkolatokat, szanitereket és ajtókat és többek között tartalmazza a riasztó előkészítést is. (Bővebb műszaki leírásért, szintrajzokért, helyszínrajzokért, kivitelezési tervdokumentációért keresse kollégánkat).

Lakáskínálatunk széles palettájából egyedülállók, párok, családok, befektetők, fiatalok és idősebbek egyaránt számtalan lehetőség közül választhatnak.

Az lakópark 109 lakásnak ad otthon, ötvözve a modern életstílust és az otthonos, családias hangulatot.

Egyszerre élvezhetjük a nyugodt, csendes környezetet, és mégis könnyen elérhető az élettel teli, rohanó város pezsgő forgataga.

Lakások

Lakáskínálatunk széles palettájából egyedülállók, párok, családok, befektetők, fiatalok és idősebbek egyaránt számtalan lehetőség közül választhatnak az alábbi lakástípusokból:

Stúdiólakás: 33 nm (plusz terasz vagy kert)

Nappali + 1 szoba: 37 nm-től 51 nm-ig plusz terasz vagy kert)

Nappali + 2 szoba: 60 nm-től 89 nm-ig plusz terasz vagy kert)

Nappali + 3 szoba: 88 nm plusz terasz vagy kert)

Tárolók 1 600 000 fttól (mérettől függően)

Teremgarázs beálló helyek mérettől függően: Vevőink a -1. és a földszinten tudnak mélygarázs helyet választani. Különböző méretek és árak közül lehet választani. (Parkolók szélessége: 2,25 m -5,8 m) (Az árak mérettől függően változnak, kérjük, hogy kollégáinknál érdeklődjön a részletekről.)

  • teremgarázs beálló helyek mérettől függően: 4 000 000ft  – 5 800 000 Ft
  • tárolók: 1 600 000 Ft-tól (mérettől függően)
  • Igényelhető elektromos töltő kiállás, felár ellenében

 

A fizetési ütem tekintetében is rugalmasak tudunk lenni, lehetőség van személyre szabott konstrukciót kérni. Alapesetben a 20-80%-os fizetési ütemmel kell számolni. Az ingatlanok 1 000 000 Ft-tal leköthetők. A vételár további részleteinek kifizetése egyénenként változó. /Attól függ, hogy hitelből vagy önerőből történik-e a vételár kiegyenlítése./

 Extra opció:

A feltüntetett áraink bruttó árak, 5% áfát tartalmaznak.

Amennyiben „CSOK” kompatibilis lakást vásárolnak, lehetőség van a vételárat akár 9%-kal is csökkenteni ( bővebb információkért keressék kollégáinkat).

Az építkezés folyamatban, a lakások leköthetőek, akár banki finanszírozással is.

Épület

Tervezőink gondos munkájának köszönhetően született meg a Jász Residence. Legfőbb célunk az volt, hogy a modern életstílust ötvözzük az otthonos, családias hangulattal.

A jogerős építési engedéllyel rendelkező 109 lakásnak otthont adó lakópark a lehető legszéleskörűbb igényeknek próbál megfelelni. A lakáskínálat sokrétű palettáját egyaránt képezik 30 négyzetméteres stúdiólakások, a leginkább közkedvelt nappali plusz egyszobás lakások, illetve 60-80 négyzetméteres, akár két terasszal rendelkező luxus lakások is.

A pinceszinten és a földszinten elhelyezkedő teremgarázs 109 autó számára biztosít védett, biztonságos parkolóhelyeket, két különböző méretben, továbbá különböző méretű tárolóhelyiségekkel igyekszünk még komfortosabbá tenni új lakóink életét. Lehetőségeinkhez mérten, a telek központi részét egy gyönyörűen parkosított zöld övezet fogja uralni. 

Elhelyezkedés

A dinamikusan fejlődő, és folyamatosan megújuló Jász utca a nyugalom szigetét képviseli a 13. kerület egyik kedvelt részén.

Legnagyobb előnye, hogy egyszerre élvezhetjük a nyugodt, csendes környezetet, és mégis könnyen elérhető az élettel teli, rohanó város pezsgő forgataga. Percek alatt elérhető számtalan tömegközlekedési lehetőség: 3 perc sétára a 32-es, 30-as és 20-as busz, 5 percen belül pedig a 14-es villamos, a 105-ös és a 178-as busz megállója található. Autóval szintén pár percnyi távolságra van a Béke út, Váci út, illetve a Róbert Károly körút, melyek Budapest belvárosának legfontosabb útvonalaihoz tartoznak.

Közeli iskolák, óvodák, egészségügyi ellátás, szupermarketek, és szórakozási lehetőségek teszik komfortosabbá életünket a Jász Residence-ben.

Galéria