Felhasználási feltételek

A jaszresidence.hu internetes domain üzemeltetője, a Borsos Apartmanház Kft. (2120 Dunakeszi, Rákóczi út 122., jaszresidence, jaszresidence@gmail.com).

Jelen webhely vagy annak bármely aloldala megnyitásával Ön elfogadja az alább felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg a weboldalunkat!

FELELŐSÉG

A Borsos Apartmanház Kft. minden észszerű erőfeszítést megtesz annak biztosítására, hogy a weboldalán közölt minden adat és információ pontos legyen a feltöltés időpontjában. Ennek ellenére a Borsos Apartmanház Kft. sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a weboldalain keresztül megjelentetett információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, továbbá a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben törölje vagy megszüntesse. A Borsos Apartmanház Kft. nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmiféle pontatlanságért vagy hiányosságért.

A Borsos Apartmanház Kft. nem vállal felelősséget a weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért. A weboldalakon található bármilyen információn alapuló döntés a felhasználó saját felelőssége.

A Borsos Apartmanház Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

SZERZŐI JOG

A Borsos Apartmanház Kft. weboldalai, az azokon található minden képi, hangalapú, videós- valamint szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állhatnak a Borsos Apartmanház Kft. egyes vállalatai, vagy harmadik fél részére. Azoknak a személyes használatot meghaladó mértékű bármilyen formában történő felhasználása csak a Borsos Apartmanház Kft. írásos engedélyével lehetséges.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Borsos Apartmanház Kft. a fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat jogi következményekkel járhat.

Érvényes 2022. január 1-től.